خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 73
بازدید کل : 86543
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک نسکافه و گردو

مواد لازم:

۱. نسکافه ۱ قاشق مرباخوری

۲. آب یک قاشق سوپخوری

۳. کره ۱۸۰ گرم

۴. شکر ۱۸۰ گرم

۵. تخم مرغ ۳ عدد

۶. آرد ۱۶۰ گرم

۷. نشاسته ۲۰ گرم

۸. بکینک پودر ۲ قاشق مرباخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم کیک نسکافه و گردو:

۱. کره ۱۲۰ گرم

۲. پودر قند ۲۵۰ گرم

۳. آب ۲ قاشق مرباخوری

۴. نسکافه ۴ قاشق مرباخوری

۵. گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

۶. چند گردوی نصفه برای تزئین کیک

 

طرز تهیه :

۱. کره و شکر را بزنید تا کرم رنگ شود.

۲. تخم مرغها را دانه دانه به آن افزوده و بهم بزنید.

۳. آرد الک شده - نشاسته و بکینک پودر را کم کم به آن اضافه نمائید.

۴. نسکافه را در یک قاشق سوپخوری آب حل کرده و به مایه اضافه کنید.

۵. مایه را در یک قالب چرب شده کیک بریزید.

۶. قالب کیک را در یک فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روی طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

۷. پس از سرد شدن کیک را به سه قسمت از عرض تقسیم کنید.

 

طرز تهیه کرم کیک نسکافه و گردو :

۱. کره و ۲۰۰ گرم پودر قند را خوب به هم بزنید و کم کم نسکافه حل شده در آب را به آن اضافه نمایید.

۲. نصف کرم را با گردوی خرد شده مخلوط کرده و روی نصف کیک مالیده و نصف دیگر کیک را روی آن قرار دهید.

۳. ۵۰ گرم پودر قند را روی کیک بپاشید و بقیه کرم را در خامه پاش ریخته و به دلخواه تزئین کنید و در آخر تکه های گردو را روی آن تزئین کنید.

کیک آماده است . نوش جان



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: